SOITA MEILLE : 0456127007

Palvelut

Home  >>  Palvelut

Gerontologinen hyvinvointitoverit

Ulkoilua, askartelua, liikunta- ja kulttuuripalvelut kuten uimahallikäyntiä, kirjastokäyntiä tai museokäyntiä, retkiä, sosiaalista kanssakäymistä edistävät palvelut kuin omaisten luona käyntiä. Käydään yhdessä kuntosalilla, apuna liikkumisessa. Kuntoillaan yhdessä ja edistetään asiakkaalle sosiaali- ja terveyden hyvinvointia. Senioreiden hyvinvoinnin edistävä palvelu on asetettu etu-sijalle.

ICT- toverit

Kaukana asuvien sukulaisten kanssa yhteyttä Skypen tai muiden sosiaalimedian välineiden kautta. Tabletin, älypuhelimen, tietokoneen perusohjausta sekä verkkopankin ohjausta. Nykyään kaikki hoidetaan verkossa jopa laskuen maksaminen tai tutustutaan netissä uusiin kaverihin ja pidetään yhteyttä lapsuudenkavereihin sosiaalimedian kautta. Tutustutaan yhdessä atk-asioihin, sinä tarvitset vain rohkeutta koskea näppäimistöön. Virtuaalisen hyvinvointia edistävä palvelujen avulla lisätään iloa arkielämässä.

Kotiavustaja

Kodin sisäinen palvelu mm. ruoan valmistelu, ruoan lämmitys, vaatehuolto, kylvetys, asiointi sekä muut palvelut, joita asiakas voi tarvita suoriutuakseen päivittäiseen elämäänsä kuuluvista toimista. Meillä ei ole kiire mennä toiseen paikkaan. Olemme tukenasi aina kotityössä.

Kotisiivous

Jääkaapin, pakastimen, elektronisten laitteiden, uunin- ja lieden puhdistus. Autamme myös lattian, ikkunan sekä kodin sisäisissä muissa siivouksissa.

Omaishoidon sijaisuus

Omaishoidon tuesta sopimuksen tehneellä omaishoitajalla on oikeus vähintään kolmen vuorokauden vapaaseen kuudaudessa lain mukaisesti.  Omaishoitajan vapaa-ajan sekä omaishoitajan sairaslomien ajaksi pidämme huolta asiakkaasta.